Karanténban ünnepelt Körtvélyessy Zsolt:" A legnagyobb ajándék az, hogy hamarosan nagypapa leszek"

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
unoka ajándék Körtvélyessy Zsolt nagypapa születésnap L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április elején ünnepelte 79. születésnapját Körtvélyessy Zsolt. A koronavírus miatt idén elmaradt az ünneplés, de jövőre, a kerek évfordulón szeretne óriási bulival ünnepelni.

"Idén csendesen telt az ünnep, a feleségemmel kettesben voltunk otthon. A lányom, Kinga azonban mégis meglepett, ugyanis Lacival együtt egy tortát csempésztek az ajtónk elé.

Igazán figyelmesek voltak, mert korábban Lacival beszélgettünk az órákról, és volt egy, amire nagyon régóta vágytam, az is ott volt a torta mellett. Persze, a legnagyobb ajándék az, hogy hamarosan nagypapa leszek. – mondta a Blikknek a Jászai Mari-díjas színész.

"Nagyon várom már, hogy a kezemben tarthassam, ez éltet. Tudom, hogy ezért most hatványozottan vigyáznom kell magamra, vagyis magunkra, a feleségemmel együtt, hogy minél tovább a kis Lili életének részesei lehessünk.

Nem titok, nem vagyok már húszéves, és még ha úgy is érzem magam, és olyan erőben vagyok néha, az évek elrepültek. A korom miatt veszélyeztetett vagyok a vírushelyzetben, szóval nem megyünk sehova"– árulta el Körtvélyessy Zsolt.

Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.