Sztárok karanténban: ennyit híztak eddig a hírességek

Janza Kata karantén hízás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hazai híresség bevallotta, mennyi plusz kiló van rajtuk a karantén miatt. 

Győrfi Pál nem győzi hangsúlyozni: maradjanak otthon. És szerencsére a többség meg is fogadja a szavait, arról azonban nem szól a fáma, hogy hogyan kerüljük el a karanténban ücsörgéssel járó hízást? Mint kiderült, nem csak a hétköznapi emberek küzdenek ezzel, hanem a hírességek is.

Joshi Bharat például elismerte, hogy már +3kg van rajta, mert egyszerűen képtelen ellenállni a finom falatoknak. Németh Lajos is 3 kilóval több, mint a karantén kezdete előtt volt, ám ő azt mondja: figyelnek a kalóriákra.

Janza Kata 5 kiló felesleget kapott magára, ami azért van, mert képtelen nemet mondani a saját főztjére:

Szerintem a #maradjotthon kampányt egészen nyugodtan átnevezhetnénk #dagadjotthon-ra.

mesélte a Borsnak.

Fotó: Ambrus Marcsi/Facebook/Peller Mariann interjúja Janza Katával

Ördög Nóra azon szerencsések közé tartozik, aki egyáltalán nem tesz semmit a formája megőrzése érdekében, mégis, maximum 2 kilóval lehet több a szokásos súlyánál:

"Sehogy sem tartom magam formában. Van egy futópadunk, párszor futottam is, de biztos, hogy néhány pluszkilóval szállunk ki ebből a karanténból" - jelentette ki Nóri.

Vajna Timinél sem jobb a helyzet: ők Zolival 6 kilót szedtek fel együtt. A szexi üzletasszony nem bírja elviselni a súlyfelesleget magán, ezért őrületes edzésbe kedzett, hogy minél hamarabb visszakapja régi alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.