Vicces videóban mutatta meg magát Vilmos herceg

videó Vilmos herceg reklám BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi filmben láthatjuk Vilmos herceget, aki jó cél érdekében vállalta a szereplést.

Vilmos herceg elvállalta, hogy szerepel a BBC új párperces filmjében, amelynek központi témája a koronavírus okozta házi karantén. A herceg kifejezetten vicces szöveget mond, érdemes megnézni.

A nem mindennapi felvételen Stephen Fry a Fekete Vipera című sorozatot eleveníti fel és videochatelni kezd Vilmossal, aki természetesen szintén házi karanténban van. A videóban jókat viccelődnek azon, hogy milyen a gyermekek otthoni tanítása, és Vilmos még azt is bevallja, hogy az EastEnders nélkül elég sivárak a hétköznapjai. Egy ponton pedig megkéri Stephent, hogy ajánljon neki valami jó kis sorozatot:

- Állítólag a Tiger King jó.

- Hát oké, de én igyekszem kerülni az olyan sorozatokat, amikben királyokról van szó.

Vilmos még egy poént is beszúrt, hogy reméli, idővel megtalálja a gatyáját illetve a zokniját, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ezeken a felvételeken úgy is csak a felstőtestünk látszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.