Pély Barna a koronavírusról: "Ez egy láthatatlan ellenség"

zene tévé Nyár koronavírus Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pély Barna szerint a koronavírus-járványnak még koránt sincs vége és az idősebbeknek sokkal komolyabban kéne vennie ezt a helyzetet.

A Petőfi rádió az első azon hazai médiumok közül, akik hamar felismerték hatalmas felelősségük van a koronavírus-járvány terjedése kapcsán abban, hogy a hallgatókat ösztönözze az otthonmaradásra, a speciális szabályok betartására és az egymásra való odafigyelésre. A népszerű zenei rádiócsatorna Maradj otthon! kampányához pár nap alatt közel 100 olyan zenei alkotás született, melyekben a hazai előadók dalban is az otthon maradásra buzdítottak.- írja az Origó.

Ehhez az akcióhoz csatlakozott Pély Barna is, akinek markáns véleménye van a jelenlegi helyzetről. A szüleit félti a legjobban.

"Leginkább a szüleimért aggódom. 79 és 82 évesek. Ők a leginkább veszélyeztetett generációba tartoznak. Ezért is született az „Én vigyázok Rád" című dalom, amit Évivel, a párommal írtunk.

Nehéz meggyőzni az idősebbeket arról, hogy ez egy láthatatlan ellenség.

Sokan köszönetet mondtak nekem ezért a dalért a közösségi oldalamon, mert ezzel győzték meg a szüleiket az otthonmaradásról. "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.