Halálra vertek tatabányán egy férfit, mert előretolakodott sörért a boltban

agyonverte halál gyász halálra verték Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élettársa és kisfia vigasztalhatatlanul gyászolja Ferencet, a Tatabányán agyonvert férfit, aki csak egy sörért ugrott le a kisboltba, de sosem tért vissza.

Farkas Ferenc egy sörért ugrott le a Tatabányai kisboltba. Amikor kijött az üzletből, az ajtó előtt várakozó nyugdíjas rendőrtiszt felelősségre vonta őt. Szerinte ugyanis neki kellett volna Ferenc előtt bemenni a boltba, ahol egyszerre csak egy vásárló tartózkodhat. A feldühödött nyugdíjas rendőrtiszt felhívta a fiát, akit Ferenc után küldött.

A kép illusztráció. Forrás: Shutterstock


"Ferit oldalról érte az első ütés, majd amikor a földre zuhant, bevágta a fejét a kőfalba. Azonnal eszméletét vesztette, védekezni nem tudott, de a támadója tovább sorozta a fejét"

– mondta a Blikknek az áldozat bátyja, Tibor.

Az egyik ütés eltörte az orrcsontját. Feri nem halt meg azonnal, a vérében fekve fuldoklott, a támadója pedig meg sem próbált segíteni rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.