Bárdosi Sándor hetek óta egy tanyán tölti az önkéntes karantént, a gazdaság vezetője ugyanis az egészségügyben áll helyet. Bárdosi és Növényi pedig közösen dolgoznak azon, hogy addig se legyen gond a gazdaságban. Az egykori olimpikont a születésnap is ott érte. 

Hetek óta családjától távol vészeli át a járvány sújtotta időszakot Bárdosi Sándor, aki Növényi Norberttel közösen jelenleg egy tanyán vállal helyettesítést. A gazdaság vezetője főállásban dolgozik az egészségügyben, így minden segítség jól jön a gazdaság vezetéséhez, amíg ő távol van. Bárdosi és Növényi hetek óta távol vannak a családjuktól.

Jó dolog, hogy segíthetünk egy kicsit, hiszen a családfő szinte minden idejét a kórházban tölti most. Munka pedig van bőven, a nap végén általában nem kell minket altatni.

Amikor csak tehetem beszélek a családommal, sokszor videochatelünk is, hogy lássam őket. Bár Ildi kisimultabbnak tűnik, mióta nem vagyok otthon, nagyon hiányzunk egymásnak. A gyerekekről nem is beszélve" – mondta elérzékenyülve Bárdosi, akit 43.születésnapja alkalmából rendhagyó módon köszöntöttek. Megpróbáltam tortát szerezni, de itt nem nagyon volt erre lehetőség. Sanyi egyébként sem túl édesszájú, így inkább egy darab füstölt szalonnát vettem és azzal köszöntöttem fel. Nagyon örült a meglepetésnek, olyannyira, hogy egyből fel is vágta a szalonnát és nekiláttunk a közös falatozásnak" – mondta Növényi Norbert a Sláger TV-n látható, A helyettesítők című műsorban.

Így ünnepelte szülinapjátForrás: Sláger TV