Epres Attila: „Ha nem színész vagyok, akkor lehet, hogy már nem élek"

Forrás: TV2 -
betegség rák Epres Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Attilánál 2015 tavaszán diagnosztizáltak rákos megbetegedést, rengeteg szenvedést élt át a színész, még a halál gondolatával is eljátszott 

A színész öt éve egy kisebb csomót tapintott ki a nyakán, aminek először nem tulajdonított nagy jelentőséget, hiszen egészséges életmódot folytat. A duzzanat azonban nem akart elmúlni, és az antibiotikumos kezelés sem segített, ekkor kereste fel a Vígszínház gégészét - írja a Blikk.

Epres Attila szembenézett a halállal. Forrás: TV2

Ha nem színész vagyok, akkor lehet, hogy már nem élek


mesélte Lovas Rozinak az Egyszer lent című podcastsorozatban.

Először akkor került iagzán mélypontra, amikor kiderült a szövettan eredménye, ő pedig a Szent Imre Kórház folyosóján várta az orvosát.

Volt öt-hat percem, amikor megpróbáltam átgondolni, ha halálos beteg vagyok, akkor hogyan legyek öngyilkos.

Orvosa nagy hatással volt rá, a konzultáción két lehetőséget vázolt fel neki: vagy vállalja a komoly kezeléseket és jól reagál, azonban ha mégse 3-4 hónap múlva meghal. Ezért a kemoterápia helyett a kockázatos műtét mellett döntött. A színész sikeres műtéten esett át, a manduláját is eltávolították, de szerencsére nem ment el jellegzetes hangja, az ébredés után kizárólag a gyógyulásra koncentrált. Hamarosan hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.