Sztárok, akik elképesztően furcsa neveket adtak gyermekeiknek

Forrás: Instagram/elonmusk -
név sztárok gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek körében már szokás, hogy azon versengenek, ki tudja a legkülönlegesebb névvel megáldania a csemetéjét. A napokban Elon Musk újszülött gyermekének nevétől volt hangos a sajtó, ugyanis az üzletember a szokásosnál is furcsább nevet választott. Habár a kicsi szerencséjére a törvények nem engedik, hogy ezzel a névvel anyakönyveztessék, azért bekerült a listába, mint az egyik legszokatlanabb ötlet.

X Æ A-12

Elon Musk és kisbabája, X Æ A-12 Forrás: Instagram/elonmusk

A 48 éves Elon Musk és barátnője, Grimes az első közös gyermeküknek igazán furcsa nevet szerettek volna adni. Az üzletember és párja valószínűleg a saját különlegességüket akarták hangsúlyozni a gyermekük nevével. Bejelentették, hogy X Æ A-12-nek fogják hívni a kicsit. A gyerek szerencséje, hogy a kaliforniai törvények alapján nem szerepelhetnek jelek és számok a névben, így a szülők kénytelenek lesznek valamilyen sokkal hétköznapibbat adni. Egyelőre az még nem derült ki, hogy mit választanak az eredetileg tervezett helyett.

Pilot Inspektor

Jason Lee és Beth Riesgraf közös gyermeke 2003-ban született, a kisfiú pedig a Pilot Inspektor, vagyis a Pilóta Felügyelő nevet kapta. A színészek sok magyarázatot nem fűztek a kiválasztott névhez csak annyit, hogy az anyuka egyik kedvenc dala adta az ihletet. A kisfiú így már 16 éve kénytelen együtt élni ezzel a névvel csak azért, mert édesanyja szerette a Granddaddy nevű banda egyik dalát.

Seven, Puma és Mars

Erykah Badu énekesnő minden gyermekének különleges nevet adott, habár a fent említett szülők nyomába sem ér a kreativitása. Hozzájuk képest a Seven, a Puma és a Mars már-már hétköznapinak számít, de azért mégsem. 1997-ben ugyanis, amikor megszületett a fia, akinek a Seven nevet adta, ez még nagyon formabontónak számított, Puma nevű lánya 2007-ben érkezett, és még akkor is nagyon szokatlan volt ez az elnevezés, majd 2009-ben világra jött második lánya, Mars.

Speck Wildhorse

Speck Wildhorse Forrás: Monroe County Jail

John Mellencamp zenész és Elaine Irwin közös gyermekének neve nagyon sok kérdést vetett fel, amelyek azóta is megválaszolatlanok maradtak. Mivel a zenész többi gyermeke viszonylag hétköznapi nevet visel, nem tudni, mi vitte rá a szülőket arra, hogy az 1995-ben született fiút Speck Wildhorse-nak nevezzék el, ami valami olyasmit jelent körülbelül, hogy Foltos Vadló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.