Zdroba Patrik X-Faktor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zdroba Patrik elmúlt időszaka igencsak szerencsésnek mondható, hiszen az X-Faktor sikere után, most a szerelem is rátalált.

Az énekes a Fókuszban mesélt először kedveséről, és a megismerkedésükről, ami rendkívül gördülékenyen ment, habár először csak barátok voltak. Patrik nemi identitását többször is megkérdőjelezték, ám ő sosem reagált ezekre a pletykákra. Egyszerűen csak nem tartja magát egy vadul bulizós, csajozós típusnak, mivel nagyon érzékeny nem igazán mer közel engedni magához bárkit.

"Próbáltam magamat taszítani tőle sokáig, nehezebben nyitottam felé, de aztán tényleg beláttam, hogy engednem kell ennek a dolognak, s nem lehetek ennyire bezárkózó" - mesélte az énekes, aki hozzátette, hogy többször összetörték már a szívét.

Az x-faktor felfedezettje elárulta, hogy kedvesét, Bádoki Bettinát az RTL Klub székházában ismerte meg, ugyanis ott dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.