Barta Sylvia vallomása: "Újra meg kellett tanulnom vezetni"

Forrás: Barta Sylvia/Instagram -
Barta Sylvia vallomás időjós vezetés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvia az első ismert emberek közt volt idehaza, akik elkapták a koronavírust. A tévés őszintén mesélt az elmúlt hetekről.

"Természetes, hogy mindenki fél a koronavírustól, és mivel rólam az egész ország tudta, hogy beteg voltam, így észrevettem, hogy néhányan még most is tartanak tőlem...

Amikor például egészségügyi intézménybe megyek, természetes, hogy viszem magammal a papírt, hiszen ott eleve úgy fogadnak betegeket, hogy tudják igazolni, nem koronavírusosak. De a biztonság kedvéért mindig nálam vannak, ha esetleg bárhol felmerül, hogy valóban meggyógyultam-e, akkor tudom igazolni. Mindenesetre azt vettem észre, hogy az emberek tartanak a koronavírustól, ami nagyon helyes. Továbbra is óvatosnak kell lenni – kezdte Sylvia a Ripostnak.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

"Egy hónapig csak feküdtem, az ezt követő egy hónapom a lábadozásról szólt. Most még minden szokatlan. Először, amikor beültem az autóba, azt se tudtam, mi hol van. Újra meg kellett tanulnom vezetni.

A forgalomban való közlekedésben is sokkal óvatosabbnak kell lennem, mert nem érzem úgy a ritmusát, mint amikor naponta közlekedtem."

-nyilatkozta az időjós, aki egyelőre messze van még attól, hogy fizikailag is utolérje korábbi formáját.

„Az orvosok azt mondták, hogy legyek óvatos. De már elkezdtem tornázgatni, még nagyon messze vagyok attól a kondíciótól, amiben a betegséget megelőzően voltam.

Az izomzatom sajnos eléggé leépült, és nagyon legyengültem. Szépen fokozatosan próbálom visszaszoktatni a testemet és a szervezetemet a hétköznapi élethez"

-zárta sorait a TV2 sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.