Görög Zita nagyon büszke lányára, amiért helytállt a nehéz időkben

Forrás: Görög Zita / Instagram -
Görög Zita karantén gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hálával tekint vissza a karanténra Görög Zita, mert még több időt tölthetett gyerekeivel, akik bebizonyították, hogy képesek a nehéz időkben is helytállni. Ez pedig még inkább összehozta a családot.

Görög Zita egy posztban hosszasan kifejtette milyen hálás lányának, és mennyire büszke Lottira, aki már a karantén kezdetén megértette a helyzet súlyosságát, és igazi kis felnőttként viselkedett ezekben a hetekben. Persze neki is voltak nehéz napjai, hiszen elmaradt például a táncfellépése, amire egy éve készült. De szorgalmasan tanult otthon is, besegített a házimunkába, gondozta a család kutyusát. Zita maga is sokat fejlődött ezekben az időkben, azt mondja ez teljesen más volt, mint egy nyári szünet, mert egy feszültséggel teli időszakban volt összezárva a család, de bebizonyították, így is remekül tudnak együttműködni.

„Minden reggel ott ül a Zoom előtt, minden feladatát időre elvégzi, lassan kinövi azokat a hibákat, melyeket én aggattam rá azzal a túlkompenzációval amikor egyedülálló anyává váltam.

Formál az érzékenységével és jobb anyává tett az őszinteségével.Félelmetes mennyit bírnak a gyerekek, legyetek rájuk nagyon büszkék!

Helytálltak egy olyan helyzetben, mely mindannyiunk számára új volt és azonnali alkalmazkodást kívánt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.