Eurovíziós Dalfesztivál ByeAlex A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma hét éve, hogy ByeAlex képviselte Magyarországot Eurovíziós dalfesztiválon.

ByeAlex egy érzelgős posztban mesélt arról, hogy ma hét éve vette kezdetét a felfelé ívelő karrierje, amikor Magyarországot képviselte az Eurovíziós dalfesztiválon.

Én sosem akartam odamenni egyébként. Az akkori kiadóm viszont szerette volna, hogy megismerjenek. Belementem. Nem gondoltuk, hogy nyerek. Nem is akartam.

Ugyan azóta már ezerszer megugrottam azt a dalomat, mégis büszke vagyok rá. Miskolcon írtam. 2 évvel a megjelenése előtt. Egy lyukas lacoste volt a lábamon amikor sétáltam az AVASON és zuhogott az eső -

"Semmi botrányos nem volt akkor se a dalomban se a viselkedésemben, mégis kivertem a plafont. Pedig csak egy csávó voltam, aki viccesnek tartotta ezt a viseletet, és 10x annyit olvasott, mint a körülötte levők. Azóta sokan, akik szidtak, haverjaim lettek. Sosem haragudtam senkire. Megértettem őket... azt, hogy nem értik. Nektek köszönöm, hogy 7 éve mellettem vagytok az utamon.

Nosztalgia 2013-ból:

»A sok ízléstelen ember szégyellje magát!« (Sarka Kata)

»Egyáltalán, hogy állhatott egy színpadon Radics Gigivel ás Kállay Saunders Andrással ByeAlex???«
(Hajdú Péter)

»... én most sokkot kaptam...« (Oláh Gergő)

»Sikerül lejáratni majd Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon...« (Győzike)" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.