Ezeket bánjuk meg a legtöbbször egy szakítás után

megbánás szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyeket az emberek leginkább megbánnak egy kapcsolat lezárását követően.

Nem kellett volna úgy viselkednem...

Úgy alatt pedig bármit érthetünk: nem kellett volna annyira féltékenynek lennem, jobban figyelhettem volna a másikra, több szeretetet és megbecsülést kellett volna adnom, és így tovább.. Egy szakítás után könnyű visszatekinteni a boldog pillanatokra, és sajnálni, hogy a dolog mégsem alakultak úgy, ahogy szerettük volna

Nem kellett volna ennyire megnyílnom előtte

Ez a rövidebb, rosszul elsült kapcsolatoknál lehet jellemző. Meséltél a titkaidról, és sebezhetővé váltál. Utólag előfordulhat, hogy megbánjuk, amiért ennyire kitárulkoztunk az exünk előtt. Ettől függetlenül ne érezd úgy, hogy a jövőben ettől inkább meg kéne kímélned magad, hiszen egyetlen kapcsolat sem működhet nyitottság és őszinteség nélkül.

Jobban kellett volna igyekeznem

Utólag, kívülállóként tisztább képet kapunk arról, milyen hibákat követtünk el, és mit kellett volna másképp tennünk. Egy hosszú kapcsolatban gyakran megesik, hogy a felek már kevésbé igyekszenek a kapcsolatot izgalmassá tenni, és közös programok helyett egyszerűen csak otthon maradnak tévét nézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.