asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hetet komoly mozgalmasság jellemzi, dolgos-szorgos napok követik egymást, sokat tehetsz azért, hogy sikereket érj el. Ez utóbbi megtörténhet önálló vagy csapatmunkában egyaránt. Pénteken Teliholdat ünneplünk. Ezt követően a Hold csökkenő fázisban kerül, a kissé elcsendesednek ugyan, ám továbbra sem szűkölködünk energiából, lesz annyi, ami elég az aktuális teendők rendezéséhez. A kedélyállapotunk emelkedett, aligha adódnak komoly kétségeink vagy nehézségeink. Ezen a héten el kell fogadni azt, hogy pár tennivalónak többször neki kell futni.

2020. június 1., hétfő a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Izgalmas erők uralják ezt a napot, vétek kihasználatlanul hagyni az adódó lehetőségeket. A bátorság ma csak okos tervezéssel hoz pozitív eredményt. Aki mer, az nyer. Aki kérdez, választ kap.

2020. június 2., kedd a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Összességében energikus nap, jó lehetőségekkel. Legyünk társaságban, folytassunk komoly eszmecseréket. Kezdjünk valami újba! Ma ne állj ellen a kísértéseknek és mondj igent a kihívásokra

2020. június 3., szerda a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Erőteljes nap, furcsa helyzetekkel, és mégis jó lehetőségekkel. Az új dolgok elkezdésének napja a mai. Vállald fel, hogy ellent mondasz másoknak, így önmagadat és a céljaidat helyezed fókuszba.

2020. június 4., csütörtök a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Nehéz, leterhelő nap, ennek ellenére hosszú távú tervek megalapozásához kiváló energiákkal megáldott. Olyat tegyünk, amihez épp kedvünk van. A kapkodás, erőlködés messzire kerülendő.

2020. június 5., péntek a ♐ban (Telihold, Nyilas)

Ezen a napon szinte semmi nem módosul a tegnaphoz képest – de ez nem adhat aggodalomra okot. Kapkodunk, sietünk, ígérgetünk, de a felét sem tudjuk a napi teendőknek elrendezni. Fogadjuk el ezt.

2020. június 6., szombat a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Tegyük meg azt, amihez csak kedvünk van. Lényeges minden pillanatban a határozottság és a magabiztosság. A belső hang sok dolgot megsúg, épp a megfelelő időben. Érdemes figyelni rá.

2020. június 7., vasárnap a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Ez egy jó nap, érdekes hatásokkal, ismerkedés lehetőségével. Emellett a régi, hátráltató dolgok lerombolásának ideje – amiben segít a Fogyó hold energiája. Ajánlott számba venni a függő ügyeket, és kitalálni azok megoldásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.