Döbbenet, hogy Victoria Beckham kiengedte magáról ezt a fotót

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
mosoly fotó Victoria Beckham gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kisfia olyan fotót posztolt édesanyjáról, amit kész csoda, hogy Victoria Beckham megengedett neki. A sztár ugyanis kivételesen olyan széles mosolyra húzta a száját, hogy az egész fogsora kivillant.

A Spice Girls énekesnője mindig is komor arckifejezéséről volt híres, szinte soha nem mosolygott a fotóin. Victoria Beckham vállalta is, hogy ő bizony nem szívesen villantja ki a fogsorát, mert szerinte az nem áll jól neki. Bár nem rég bevallotta, e mögött önbizalomhiány húzódik, és a komoly arc egyfajta páncélt jelent számára, de ahogy telnek az évek, ez a blokk kezd benne feloldódni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Apparently my mum does smile ❤️

C (@cruzbeckham) által megosztott bejegyzés,

Fia fotója is ezt támasztja alá, Cruz ugyanis olyan képet tett közzé, melyen anyukája szája hatalmas mosolyra húzódik, megvillantva tökéletes, hófehér fogsorát.
Még David Beckham is viccet csinált belőle, ugyanis a kép alá odaírta kommentbe, hogy szerinte párja olyan mint Ross, a Jóbarátokból, amikor túlzásba vitte a fogfehérítést.
Fia sem hagyta szó nélkül, ő is megjegyezte, hogy úgy tűnik, anyukája mégiscsak tud mosolyogni.
Vajon Victoria mit lép a családi csipkelődésre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.