Gólyahír: már hathónapos terhes Kollányi Zsuzsi, eddig titkolta

baba terhes Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett az énekesnő, Kollányi Zsuzsi ugyanis már nagy pocakkal jelentette be, hogy ismét babár vár.

A sztár már hat hónapos terhes, de egészen mostanáig titkolta, hogy állapotos. Mint mondja, amikor a harmadik hónapba lépett - amikor is be szokták jelenteni, hogy érkezik a baba - éppen elkezdődött a karantén, és nem akarta abban a nem túl pozitív közhangulatban tudatni az örömhírt.
Most viszont boldogan újságolta közösségi oldalán, hogy hathónapos terhes, és azt is elárulta, hogy kisfiú érkezik a családba, akit Bogdánnak hívnak majd.

"Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább.

Tudom, nem ilyenkor illik 'bejelenteni' egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk.

De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek" – írta posztjában az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.