Meghan Markle kiborult, amiért Katalin hercegnét jobban védelmezi a palota

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
palota Meghan Markle Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle a barátok elmondása szerint azért borult ki Katalinra, mert a királyi család őt jobban védelmezi a sajtótól. 

Katalin hercegnéről és családjáról lejárató cikk jelent meg a Tatler magazinban, ami miatt a Kensington-palota jogi lépéseket tett és egy közleményben is leszögezték, hogy a cikk valótlanságokat tartalmaz. Meghan Markle a barátok szerint egyből kiakadt, amikor meglátta, hogyan védelmezi a palota Katalint, mivel annak idején ő nem kapott ekkora támogatást, pedig őt is sokszor bántotta a sajtó.

Meghan kiakadt Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Állítólag Harry is sokszor kérte, hogy vizsgálják meg a lapokkal kötött együttműködéseiket, de a könyörgése mindig süket fülekre talált, ám most, hogy Katalint próbálták lejáratni, egyből léptek. Meghan úgy érzi, ez sokatmondó. Az ismerős azt is hozzátette, a közömbösség, amit Meghan szenvedései iránt tanúsítottak is közrejátszott abban, hogy kiléptek a királyi családból - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.