Szerelmével való megismerkedésükről vallott Voksán Virág: "Az első randin moziba vitt"

Forrás: Voksán Virág Instagram -
párkapcsolat Voksán Virág szerelem randi DJ Flower
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virág kezdetben a telefonszámát sem akarta megadni gyermekei apjának.

A dj és párja már 5 és fél éve vannak együtt, két hónapja pedig megszületett második gyerekük, Vivien is. Virág szerelméről nem sok mindent lehet tudni, csak annyit, hogy gyermekei apja üzletember és pár évvel fiatalabb a szépségnél.

Voksán Virág a Story magazinnak mesélt megismerkedésükről, és elárulta: gyerekei apja évekkel ezelőtt a piros lámpánál szállt ki a kocsijából és sétált oda a mögötte várakozó lemezlovashoz.

"Edzésről tartottam hazafelé, amikor egy helyes srác elkérte a telefonszámomat. Megdöbbentem, és bár már elsőre nagyon rokonszenves volt, nem adtam meg, nem szoktam így ismerkedni. De azért javasoltam neki, hogy jelöljön be a Facebookon, ott írjon üzenetet, ha gondolja"

– mesélte Virág, aki ezt követően másfél hónapig írogatott párjával, mire hajlandó volt randira menni vele.

Az első randin moziba vitt, megnéztünk egy horrorfilmet. Nem éppen romantikus program, de mindketten szeretjük a borzongást. Egész jól éreztem volna magam, ha nem folyton a telefonját nyomkodta volna már a randi elején. Rá is szóltam, akkor derült ki, hogy a barátjának írogat, közvetíti a találka részleteit, mert a srác minden részletre kíváncsi velem kapcsolatban.

Ezután Voksánnak Amerikába kellett utaznia, ahová párja is követte, így az összeköltözést is hamar kipipiálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.