Fedetlen, terhes pocakkal pózol Köböl Anita - Fotó

Forrás: Instagram/Köböl Anita -
Köböl Anita terhes edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anita gömbölyödő pocakkal még mindig úgy sportol, mint a gép. Legutóbb pedig egy meglehetősen vagány edzős képet posztolt Instagram oldalán.

A csinos műsorvezető várandósan is kirobbanó formában van, és áldott állapotban sem hajlandó lemondani a sportról. Úgy véli, hogy azért, mert valaki kismama még nem kell felhagyni a testmozgással, pláne ha előtte valaki rendszeresen edzett.

Közösségi oldalán pedig hosszasan kifejtette véleményét a terhesség alatti edzésről:

Sport a terhesség alatt⁉️ Igen‼️ Sokan szoktak aggódni, hogy lehet-e folytatni a rendszeres mozgást a várandósság idején, és ha igen mit, mennyit szabad csinálni?! A legfontosabb, hogy minden esetben konzultálj az orvosoddal! Minden, amit most írok rám vonatkozik, a saját tapasztalatom és nem szentírás, csak egy kis kedvcsináló! Ne most akarj maratont futni és magaddal szembe se állíts elvárhatatlan kihívásokat! Inkább könnyebb, kardio jellegű mozgásformát válassz. Én pl. rászoktam a biciklizésre, láthattátok is sztoriban. Persze ezt is csak óvatosan, és addig lehet űzni, amíg a pocakosnak nem kényelmetlen. Szokták még mondani a hosszú sétát és a mama jógát is. A Szex és New York óta tudjuk, hogy Charlotte még futni is elment, de erről tényleg beszélj a dokiddal!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.