Pornográf elemek miatt korlátozta a legnagyobb videómegosztó Kasza Tibi és Dér Heni új klipjét - Videó

YouTube korlátozás videómegosztó új dal Kasza Tibi Dér Heni premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korlátozta a YouTube Kasza Tibi és Dér Heni vadonatúj videóklipjét, így sok felhasználó számára láthatatlanná vált az "Ez annyira Te" című dalhoz készült klip.

"Döbbenten és értetlenül állunk a történtek előtt. Való igaz, hogy Heni a szokásos, szexi formáját hozza a klipben, de azért a kereteket abszolút nem léptük át, semmi olyan nincs a videóban, ami tiltást vonna maga után.

Király Viktor hívta fel a figyelmem a tiltásra, majd a feleségemnek sem engedte megnyitni a rendszer a klipet. Azonnal élő adást indítottam, hogy megtudjam, mi a helyzet és több száz kommentelő erősítette meg a tiltás tényét. Egyszerűen vicc az egész, a hivatalos levelet már el is küldtük az ügyben" – magyarázta a Blikknek Kasza Tibi.

Az új dalt egyébként már most közel 20 ezren kedvelték, és hamar felkúszott a YouTube felkapott videóinak második helyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.