Shane Tusup egy labdarúgónak lett az edzője

edző focicsapat Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup új vizekre evezett: már nem csak úszókat készít fel. 

Shane Tusup nemrég megmutatta a világnak, ki az új szerelme - sőt, közös videót is posztolt arról, ahogy együtt edzenek. Ám most kiderült, hogy a híres edző életébe nem csak új szerelem, hanem új kihívás is érkezett az elmúlt időszakban.

Miután Hosszú Katinkát nem edzette tovább, elárulta: szívesen kipróbálná magát egy focicsapat edzőjeként is, és a hírek szerint már foglalkozik is egy labdarúgóval.

Forrás: AFP/Christophe Simon

Bogdán Ádám hússzoros válogatott kapus, aki a skót Hibernianban játszik. Itthon készül a következő megmérettetésre - és mint kiderült, Tusup az edzője.

"Tusupot azonnal felismertem, de a srác is rendkívül ismerős volt, akivel foglalkozott. Hamar rájöttem, hogy Bogdán Ádám az. Nekem úgy tűnt, hogy Shane amolyan személyi edzőként magyaráz a kapusnak" - mondta egy férfi a Blikknek, aki ugyanabba a terembe jár, ahova ők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.