Kobe Bryant özvegye és lánya letiltották a kosaras rajongói oldalait

Forrás: Clutchpoints -
özvegy gyász Vanessa Bryant Kobe Bryant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus körülmények között elhunyt kosaras, Kobe Bryant özvegye és lánya úgy döntöttek, letiltanak minden rajongói oldalt, mert túl fájdalmas állandóan a férfi és Gianna fotójával szembetalálniuk magukat.

Kobe Bryant és 13 éves lánya, Gianna egy szörnyű helikopter-balesetben veszítette életét idén télen. A család azóta próbálja feldolgozni a tragédiát, amennyire lehet, ám az nem segít nekik, hogy az interneten lépten nyomon a kosaras és a Giana fotójával találkoznak.

Vanessa Bryant számára ez a lépés megkönnyíti a gyászt. Forrás: Clutchpoints

Ezért Vanessa Bryant és lánya Natalia, a saját érdekükben letiltották ezeket az oldalakat, mert így könnyebb a gyász számukra - írja a Daily Mail.

„Nataliának és nekem sajnos le kellett tiltanunk a rajongói oldalkat, mert nagyon nehéz volt úgy felmenni az internetre, hogy állandóan az imádott Gigi és Kobe képeit látjuk a közösségi oldalainkon.

Az, hogy letiltottuk ezeket az oldalakat, sokat segített. Szeretünk mindenkit, de kérlek, értsétek meg, muszáj volt megtennünk ezt a saját gyógyulásunk érdekében" – írta az özvegy az Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.