Költözés és baba is kilátásban lehet Gombos Edináéknál a sztármágus szerint

baba Marcus Gombos Edina jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden adott ahhoz, hogy jöjjön a harmadik baba Gombos Edináékhoz, ám ez csakis az egykori műsorvezetőn múlik – legalábbis ezt állítja a sztármágus Marcus, aki tarot és cigánykártyákból jósolta meg, mi vár a párra.

Úgy tűnik, csak Gombos Edinán múlik, hogy lesz-e a harmadik baba a mágus, Marcus szerint, aki belenézett a család jövőjébe. Azt mondja, a pár között olyan erős a kötelék, hogy nem valószínű, hogy valaha is szétmennek. A nehéz időszakokban is kitartottak egymás mellett, most viszont már élvezik a békés, nyugodt életet. Éppen ezért akár jöhetne is a harmadik baba, de ez csakis Edinán múlik.

Gombos Edina nem szeretne haza költözni? Forrás: Facebook / Gombos Edina

A mágus költözést is lát a család életében a közeljövőben, valószínűleg elhagyják Amerikát. Az is elképzelhető, hogy Magyarországra jönnének vissza, ám ez kisebb vitát okozhat kettőjük között, mert Edina nem igazán szeretne visszatérni hazájába, és eredeti szakmájához – írta a Blikk Rúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.