Schobert Norbitól évekkel ezelőtt lopott több százmillió forintot partnere

átverés pénz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru Kadarkai Endrének beszélt arról, hogy kétszer is teljesen padlóra került anyagilag, és több száz milliót bukott. Schobert Norbi azonban állítja, ma már ez nincs hatással az életére.

Norbi a Betoné Stúdió Felforgatók című podcastjában beszélt arról, hogy 2008-ban a válság idején logisztikai partnere átverte őt, és a cége összes pénzével eltűnt Thaiföldre. Több százmillió forintot kellett neki kifizetnie helyette a gyártóknak.

„Akkor azt gondoltam, vége mindennek, az egy eléggé durva időszak volt"

– mesélte a fitneszguru.

Schobert Norbit kétszer is súlyos anyagi veszteség érte. Forrás: TV2


Ám ezután sikerült összeszednie magát, viszont néhány évvel később megint csak hatalmas anyagi veszteség érte.

„Az összes pénzemmel, a részvényemmel és a részvényeseim pénzével a BudaCash csődöt jelentett, és berántott minket magával. Joggal bíztam benne, hogy a magyar pénzügyi szervek korrekten felügyelik a brókercégeket, és erre közölték a híreket, hogy ez a cég már 15 éve csalt. Akkor is bedőltem anyagilag."

Norbi ezt követően ismét felépítette vállakozását a nulláról, és ma már nem érzi ezek hatását.
Nem tagadta, a pénz is szerepet játszott abban, hogy anno otthagyta a rendőrséget, illetve nehezen viselte, hogy bekorlátozzák.
„Vannak emberek, akiknek biztonságot ad a korlátolt parancsrendszer. Én nem szerettem azt látni, hogy nekem megmondják, mit csináljak, hogy hogyan jelenjek meg. Én az a fajta ember vagyok, aki megmondja, mi történik. Az én szakmámban, vállalkozásomban én vagyok az országos rendőrfőkapitány, sőt inkább a miniszterelnök vagyok" – fejtette ki a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.