Barátok próbálnak segíteni a gyászoló Epres Panninak

Epres Panni gyász Benedek Tibor Kemény Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs gyógyír, sem bármilyen nyugtató szó, ami ilyenkor segíthet az embernek. Az elviselhetetlen fájdalom, mellyel a múlt héten elhunyt Benedek Tibor özvegyének, Epres Panninak kell megküzdenie az maga a földi pokol. A temetés megszervezésében szűk baráti kör segít neki. 

A Bors információi szerint a Benedek család régi ismerősei közül többen próbálják támogatni Pannit, hiszen szeretnék levenni az özvegy válláról a terhek egy részét. A temetéssel kapcsolatban már szárnyra kaptak olyan hírek: hogy a nyilvános búcsúztatót követően a temetés szűk családi körben fog zajlani. Tibor régi jó barátja, Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya is szívesen segítene, ám nem akar tolakodó lenni.

Panni az utolsó percig kitartott mellette. Forrás:Instagram/eprespanni

„Feleségem és én is jó viszonyban voltunk Epres Pannival, a gyerekek is szívesen találkoztak, de Tibi betegségének a kialakulása óta én nem zavartam őt. Most is azt gondolom, hogy ha Panninak szüksége lesz bármire, akkor ő megtalál, nagyon szívesen segítek, de én ezt most nem kezdeményezhetem, mert az nem lenne helyes" - nyilatkozta Kemény Dénes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.