Wolf Kati mindent elárul lányainak a randizásról

Forrás: LifeTV -
válás randi Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati 2és férje 20 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják, az énekesnő pedig most arról mesélt, milyen szabályok szerint randizik kétgyermekes anyukaként.

Wolf Kati tavaly augusztusban jelentette be, hogy férjével 20 év után elválnak útjaik. Az énekesnő akkor azt is elárulta, jó viszonyban maradtak gyermekei apjával, és rugalmasan szervezik az életüket. Azóta kiderült, hogy Wolf Kati szakember segítségét is kérte a válás feldolgozásához, most pedig arról nyilatkozott a Story magazinnak, milyen szabályok szerint randizik kétgyermekes anyukaként.

Wolf Kati mindent elmond lányainak a randizásról Forrás: LifeTV

Elmondta, az újrakezdés 45 évesen két gyermekkel nem könnyű, és nem is olyan kompromisszumkész, mint amilyen volt. "Azt viszont tisztán látom, hogy mire vágyom, és mire nem" - árulta el. A lányai pedig mindenről tudnak.

A gyerekeknek elmondom, ha kialakulóban van egy új kapcsolat"

"El sem tudnám titkolni előlük a 'híreket', a lányaimnak kiváló a 'radarja', hihetetlen érzékkel kérdeznek arról, hogy éppen ismerkedem-e. De csak olyan férfit mutatnék be nekik, akivel komoly a dolog"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.