Az ablakon repült be a tűzijáték, az alvó gyerek mellett robbant fel - Videó

Forrás: Shutterstock -
sérülés tűzijáték gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő ami egy New-York-i családdal történt, ugyanis az ablakon repült be egy eltévedt tűzijáték, ami éppen az alvó kisfiú felett robbant fel. A hároméves Adiel súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ablakon repült be a szikrázó rakéta a New-York-i család otthonába, és az éppen alvó hároméves kisfiú felett robbant fel, aki súlyosan megsérült.
„A tűzijátékok az ablakunk előtt cikáztak, amikor egyik berepült a fiam szobájába. Szinte mindent tönkretett, ami odabent volt, még Adiel kedvenc játékmacija is megégett" – mondta az édesapa a People Magazinnak.

A gyereknek a feje és a karja is megsérült, azóta is ápolásra szorul. A család a rendőrséghez fordult, azt gyanítják, hogy egy betiltott típusú tűzijáték repült be az ablakon, amit éppen azért vontak be, mert kiszámíthatatlan az útvonala.
New York polgármestere, Bill de Blasio is felszólalt az ügyben, és kérte a rendőrséget, hogy keményen lépjenek fel az illegális pirotechnikai eszközöket árulók és használók ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.