Ismert színésznők játszották újra az idén hatvan éves Psycho ikonikus zuhany-jelenetét. Pásztor Erzsi is kést ragadott, és bevallotta, nagyon élvezte a horror forgatást.

Hatvanadik születésnapját ünnepli a Psycho, amiről mindenkinek azonnal beugrik az a bizonyos zuhanyozós jelenet. Ezt forgatták most újra híres magyar színésznőkkel, köztük Pásztor Erzsivel.

„Nagyon jó buli volt. Mindannyiunknak csak pár villanás jutott ebben a pár perces jelenetben, de szó nélkül mentünk, mert már ki voltunk éhezve arra, hogy forgathassunk. (...) A rendező személyesen jött el a lakásomra, hogy felkérjen erre a munkára, majd autót is küldetett értem, hogy elvigyen a felvételre„ – mesélte a Borsnak a színésznő.

Pásztor Erzsi nagyon élvezte a horrorisztikus jelenetet.Fotó: Polyák Attila - Origo

Az ötlet Végh Vozó Zoltán, sorozatrendező fejéből pattant ki, aki azt mondja, rengetegszer végignézte ezt a jelenetet. Többek között Trokán Anna, Péterfy Bori, Ónodi Eszter és Varga Izabella kapott szerepet benne. Ám egyáltalán nem volt könnyű leforgatni.

„Egyszerűnek tűnik, de a valóságban elképesztő bonyolult 'kibalettozni' a színésznőknek, hogy pont ugyanezt csinálják, mint a szereplő" – mondta a rendező.