Újabb gyomorforgató titkok láttak napvilágot a Madeleine McCann ügy kapcsán

Forrás: Origo -
eltűnés kislány ügy Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb vád szól Christian Brueckner ellen, hiszen kiderült, hogy 2017-ben letartóztatták: közterületen mutogatta magát kisgyerekeknek.

Ahogy arról írtunk, Madeleine McCann eltűnése kapcsán már számtalan hír és pletyka felröppent, mind az állítólagos gyilkosról, rendőrökről, az önkéntes segítőkről, sőt, még a szülők is gyanúsítottak lettek a kislány meggyilkolásával, ám senkire nem sikerült semmit rábizonyítani.

Forrás: Origo

A 2007-ben eltűnt 3 éves kislány elrablójáról pedig újabb szörnyű információk láttak napvilágot, ellentétben azzal, amit alig pár napja az ügyvédje állított Christian Bruecknerről, miszerint a férfi egy kifejezetten szimpatikus, jó benyomást keltő ember, akiről a legkevésbé sem feltételezi, hogy olyan szörnyűségeket tett volna, mint amikkel vádolják.

Ám a legfrissebb hírek szerint magamutogató szatír is volt, akit 2017-ben le is tartóztattak, ugyanis egy játszótéren letolta a farmerját, és mutogatta négy kisgyereknek a nemi szervét - számolta be a DailyRecord.

Az egyik gyermek anyukája azt nyilatkozta, hogy beleégett az elméjébe, ahogy a férfi kellette magát, és közben teljesen nyugtatóan beszélt a gyerekéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.