Farkas Alexandra szexi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja mindig is szuperül nézett ki, de most különösen formásak az idomai. Úgy tűnik, Farkas Alexának a kemény testedzés meghozta a gyümölcsét, ráadásul most már ő is tart órákat.

A sztár őszintén vállalta, hogy sokáig testképzavarral küzdött, és előfordult az is, hogy hánytatta magát. Most azonban férje oldalán lelki békére lelt, és megtanulta elfogadni önmagát.

Illetve azt, hogy ha változtatni szeretne a testén, azt egészséges módszerekkel, többek között edzéssel tegye. Ennek köszönhetően ma szuper formában van, olyannyira, hogy már ő maga is tart csoportos órákat.

Alexa a gondolkodásmódját is teljesen megváltoztatta, így tudja a jó dolgokat bevonzani az életébe:

"... és végül ha belegondolsz, rájössz, hogy amint megváltoztatod gondolataid a dolgokról és a többi emberről, a dolgok és az emberek is megváltoznak veled szemben... Nem azt vonzod, amit szeretnél, hanem ami rád hasonlít, s aminek figyelmedet szenteled... Amit elérsz, az a gondolataid egyenes következménye... Csak akkor emelkedhetsz fel, győzhetsz, és lehetsz sikeres, ha gondolataidat is felemeled." - írta posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.