Kassai Ilona nem bírja elfogadni, hogy elhunyt Zana József

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Ganxsta Zolee gyász Zana József Kassai Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év rettenetesen nehéz Kassai Ilonának, hiszen március elején elvesztette volt férjét, Zana Józsefet. Azóta is nehezen bírja feldolgozni a történteket, hiszen hiába váltak el 34 éve, a barátságuk töretlen maradt.

„Nagyon nehéz beletörődni, hogy Józsi nincs többé. A váláskor Zoli fiunk 20 éves volt, de teljesen természetesen adódott, hogy jóban maradtunk, beszéltünk egymással, még akkor is, amikor ő újranősült és megint elvált, aztán új barátnője lett. Sőt a kedveseit is mind megismertem, összebarátkoztam velük, valahogy így volt természetes, hiába lett új feleség, született meg a kislánya, Zita, a családunk nemhogy szétesett, inkább bővült. Pici korától sokat vigyáztam Zitára is, kicsit a második anyja lettem" - kezdte mesélni a Blikknek a 92 éves színésznő.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

- mondta Médike, hiszen a szakmában már csak így hívják, aki hozzátette, hogy a férje temetése nagyobb felhajtást érdemelt volna, de az akkor kezdődő járványhelyzet ezt nem engedte.

Az idős művésznőre természetesen egyetlen kisfia, a rapper, Ganxsta Zolee is rendkívül vigyázott ebben a nehéz időszakban.

„Két hónapig ki sem mozdultam az utcára. Zoli rám parancsolt, ha tudott, jött, ebédet hozott. A volt férjem exei is naponta rám néztek, bevásároltak, elhozták a gyógyszereimet a patikából. Szerencsére egészséges vagyok, mégis megviselt a bezártság, nem volt tennivaló, ettől úgy éreztem, hogy már nincs rám szükség. Végre eljött az ideje, hogy „szájkosárral" ugyan, de beinduljon a régi élet. Ha van munka, annak nagyon örülök"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.