Agyonretusált fotót tett közzé Tóth Gabi: iróniának szánta, de nem mindenkinek jött át

Tóth Gabi retusálás testkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szándékosan torzra retusált képet oszott meg magáról Tóth Gabi. Az énekesnő így állít görbe tükröt a azoknak, akik agyonphotoshopolják a képeiket, amelyekkel irreális elvárásokat támasztanak magukkal és másokkal szemben is. Az énekesnő a saját magunk elfogadására hívja fel a figyelmet. 

"Sajnos nem sikerült visszaszereznem a szülés elötti formámat, most ezzel a testtel kell megbarátkoznom! Mindent megteszek, hogy újra a régi legyek! Ma este a koncertemen pedig így fogadjatok el lécci" - írta a képéhez Gabi. Később a posztot kiegészítette azzal, hogy mivel sokaknak nem jött le, hogy ez irónia, tehát direkt tett fel túlretusált képet magáról.

A legutóbb például Tóth Andi mögött görbült meg a tér a túltolt utómunka eredményeképp. A követők természetesn kiszúrták, ekkor az énekesnő letiltotta a kommenteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.