Gyász! Elhunyt a legendás tévés, Regis Philbin

Forrás: Shutterstock -
Emmy-díj tévésztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
88 évesen meghalt az amerikai televíziózás egyik legendája, Regis Philbin. A többszörös Emmy-díjas tévés a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült, nála többet senki nem töltött tévéképernyőn.

Számítások szerint 16 700 órát volt képernyőn hosszú karrierje során, ezzel a hatalmas számmal rekorder az Egyesült Államokban - írja a Variety.

Forrás: Shutterstock

Az ötvenes években kezdett dolgozni a The Tonight Show–n, majd a The Joey Bishop Show következett. Philbin országos ismertsége a Live! with Regis and Kathie Lee show-val kezdődött. Elsőként ő vezette az amerikai Legyen ön is milliomos!-t, több vetélkedőben feltűnt, de tehetségkutatót is kapott, így az America's Got Talent első évadját.

„Családja és barátai örökké hálásak a mindennapokért, amit vele tölthettek- a melegségéért, a legendás humorérzékéért. Köszönjük rajongóinak és csodálóinak a 60 éves karrierje során nyújtott hihetetlen támogatásáért.." - közölte a tévés családja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.