Simon Kornél megérezte, hogy Gryllus Dorka terhes

Forrás: Mtl -
Gryllus Dorka Simon Kornél terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legváratlanabb és egyben a legkellemesebb meglepetés volt Simon Kornélnak és Gryllus Dorkának, amikor kiderült: kilenc év után újra babája lesz a színész házaspárnak. A hatalmas öröm mellett természetesen számos kétség merült fel bennük, Kornél pedig elárulta, ő vette észre először, hogy a színésznő terhes.

„Szerintem tudat alatt tudta. A nők megérzik az ilyen radikális változásokat a szervezetükben. De annyira ijesztő pillanatban érkezett, a karantén elején, amikor még nem volt világos, hogy mi lesz velünk. Csak azt tudtuk, hogy nincs munkánk. Megúsztuk, de ezt lekopogom. A művészek sorsa a mai napig bizonytalan ebben a világban. Dorka ezért sem akarta elhinni, amit megerősített az, hogy negatív lett az első teszt" - kezdte mesélni a színész a Borsnak.

Forrás: Mtl

„Forgatni kezdek augusztus elsejétől egy új sorozatban. Kidolgoztak egy víruskezelési protokollt a megelőzésre, de hogy Dorkáék teljes biztonságban legyenek, a forgatási időszakban a család édesanyámmal kiegészülve elutazik vidékre, hogy még véletlenül se vigyek haza semmit. Biztonsági távolságot tartok a feleségemtől. Mielőtt újra találkozunk, csináltatok egy tesztet. Csak akkor borulunk egymás nyakába, ha negatív lesz. Így zajlik az életünk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.