Kiss Virág megmutatta, hogy néz ki a szülés után egy héttel - Fotó

szülés Kiss Virág edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Virág tavaly november végén osztotta meg a nagyvilággal, hogy szerelme eljegyezte, majd februárban bejelentette, hogy várandós, most pedig már a karjaiban tarthatja első gyermekét.

Zoé egy héttel ezelőtt jött világra, Virág pedig úszik a boldogságban. A gyönyörű fitness nagykövet most megmutatta követőinek, hogy néz ki a szülés után egy héttel.

Szülés után 1 héttel. A legtöbb kérdés mindig arra érkezett hogy hány kg szedtem fel a 9 hónap alatt: +8,5 kg mentem be a kórházba.

Jelenleg ismét 53,7 kg vagyok, úgy hogy természetesen NEM edzem&NEM diétázom!! (Anyukám gondoskodik róla hogy jól meg legyek etetve. A tartásom romlott, előre buknak a vállaim és igyekszem picit gimnasztikázni, hogy javuljon. Nem voltak elvárásaim a testemmel kapcsolatban, nem zavart az a plusz 8,5kg, és nem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt ennyi lesz a súlyom.
-
Most röviden ennyi, hozok még majd beszámolót.

-írta a fotóhoz Kiss Virág.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.