Válságos az állapota Benkő Lászlónak

Fotó: Bielik István - Origo -
Omega Benkő László kórház zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László napok óta egy budapesti klinikán fekszik. Fia, Balázs reménykedik édesapja felépülésében, Kóbor János pedig azt kéri mindenkitől, imádkozzon érte - írja a Bors.

Benkő László állapota válságos. A zenészt másfél hónappal ezelőtt az orvosok visszahozták az életbe, azonban júliusban rosszul lett otthonában, és kórházba szállítását követően kiderült, nagy baj van, ugyanis hónapok óta belső vérzése van.

"Most sajnos elég gyenge, ám ez valahol várható volt, hiszen a rengeteg gyógyszer, amivel kezelik, nagyon megviselte a szervezetét. Bevérzett a gyomra, bevizesedett a tüdeje, most pedig a térdét is operálni kellett"

-mondta a lapnak Benkő László fia, Balázs.

"Egyik intézményből viszem a másikba, s most jelenleg az egyik budapesti kórház belgyógyászatán fekszik. Természetesen rendszeresen látogatom, s igyekszem minden pillanatban mellette lenni, az elmúlt napokban azonban sajnos én is megbetegedtem, belázasodtam, így most nekem sem ajánlott látogatnom őt."

Fotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.