Szerelmes fotót posztolt a párjával Dér Heni - Fotó

szerelem Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni és Bakos Gergely már jó ideje egy párt alkotnak, a köztük lévő harmonikus kapcsolat pedig minden egyes közös képükön látszik. 

Az énekesnő előszeretettel posztol kedvesével közös fotót, hol bohóckodnak, hol pedig romantikáznak. Legutóbbi bejegyzése pedig pont ilyen, Heni és Gergely egy igazán cuki, ölelkezős fotón pózolnak. Íme, a fotó:

A Megasztár egykori felfedezettje úgy érzi, végre megtalálta az igazit, hiszen az elejétől kezdve tudta, ez most más lesz!

"Amikor először megláttam, azonnal éreztem, hogy ez más lesz mint a többi... Sajnos nem mindenki találja meg elsőre az igazit, sőt nagyon sokan élik le valakivel az életüket akire azt hiszik, az igazi... Nem kell kompromisszumokat kötnöm, nem kell megalkuvónak lennem, bízom benne kérdés nélkül, s először érzem azt, hogy ha szülnék, azt nem társadalmi nyomás hatására tenném... Tudjátok hogy nem szoktam nyálas lenni... Még divatból sem ... Vagy belülről jön, vagy sehogy!!! Ennyi" - számolt be Heni érzéseiről még a kapcsolatuk elején.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.