Erős Antónia megmutatta formás lábait - Fotó

Nyár Híradó Erős Antónia láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén sok mindenki hétköznapjait átalakította, nem volt ez másként a  jól összeszokott híradós párossal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal sem. Nem mindennapi képen láthatjuk az újratalálkozásuk. 

Erős Antónia és Szellő István sokak által kedvelt páros, akik hosszú évek óta minden hétköznap közösen köszöntik és informálják a tévénézőket. Ezt a felállást a karantén teljesen felforgatta, így több hónapon keresztül egyedül kényszerültek a kamera elé ülni.

5 hónap kényszerpihenő után viszont újra párban vezetik a Híradót, amit meg is ünnepeltek egy pohár kávéval és egy közös fotóval.

A tévénézők már megszokhatták, hogy Antónia kinézete mindig kifogástalan, amit az Instagramján megosztott fotó is igazol. A fotón a rajongók örömére formás lábait is megcsodálhatjuk a gyönyörű híradósnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.