Ők a 21. század legszexibb hercegnői - Fotók

szexi hercegnő modern kor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden kislány arról álmodozik gyerekkorában, hogy mire felnő, híres hercegnő lesz belőle. A legtöbbjüknek ez csupán álom marad, vannak azonban olyanok is, akik beleszületnek a királyi családba és tényleg modern kori hercegnővé érnek. Összegyűjtöttük a mai kor legszexibb hercegnőit.

Villogó vakuk, tradíciók, ezeréves kultúra, csodás báli ruhák, méregdrága ékszerek, tiarák - ezekben mind része van azoknak a modern kori hercegnőknek, akikről egy összeállítást készítettünk.

Összegyűjtöttük a ma élő legszebb és legelegánsabb hercegnőket a világ minden tájáról.

Beatrix yorki hercegnő

II. Erzsébet kirlányő kedvenc unokája, Beatrix, András yorki herceg és Sára yorki hercegné legidősebb gyermeke, aki 1988. augusztus 8-án született Londonban. A hercegnő a közelmúltban ment férjhez Eduardo Mapelli Mozzi-hoz, akivel 2018 óta alkotnak egy párt. A hercegnő nem él nagyvilági életet, csendes visszafogott stílusával pedig hamar belopta magát a királyi családot kedvelők szívébe. Beatrix követői a brit királyi tradíciókat, megjelenése pedig mindig kifogástalan, de mindig eleget tesz a királyi udvar által előírt szabályoknak.

Beatrix yorki hercegnő Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Elisabeth von Thurn und Taxis hercegnő

Elisabeth Margarete Maria Anna Beatriz Thurn und Taxis hercegnő 1982-ben született, abba a német hercegi családba, amibe Sissi bajor hercegnő testvére is beházasodott annak idején.

Elisabeth igazi nagyvilági életet él, divatnagykövet, aki Londonban és a Vouge-nál dolgozik. Kifinomult stílus jellemzi a megjelenését, ám a törékeny szőkeség igazi lázadó hírében áll.

Elisabeth von Thurn und Taxis hercegnő Forrás: Getty Images

Forrás: Instagram/elisabethtnt

Forrás: Instagram/elisabethtnt

Sirivannavari Nariratana hercegnő

A thai koronaherceg lánya elképesztően trendi megjelenése még a Forbes divatújságíróinak figyelmét is felkeltette. A 87-es születésű hercegnőt beválogatták a Forbes magazin húsz legbefolyásosabb királyi leszármazottai közé.

A hercegnő imádja a divatot, megjelenése mindig előremutató és hihetetlenül trendi.

Sirivannavari Nariratana hercegnő Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.