Mi történt? Arcmaszkban ült a stúdióban Nagy Alexandra

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Nagy Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alexandra és Tuka Niki szembenéznek a különféle feladatokkal és kihívásokkal. Az RTL Klub Édesítő című műsorának műsorvezetői elsőként a kozmetika világában tették próbára magukat, hogy megtudják, ki fest rémisztőbben arcmaszkban.

„Új stúdióból jelentkezünk Nikivel, ahol a sors kerekében különféle feladatok várnak arra, hogy teljesítsük őket. Az első cetli szinte magától hullott ki a kerék megforgatásakor, így belevetettük magunkat az arcmaszkok tesztelésébe" – kezdte Nagy Alexandra, akinek kolleganője nem riadt vissza a feladattól.

„Alapvetően nem vagyok egy arcmaszk kedvelő típus. Bár mikor Japánban jártam nagyon vicces szumó és panda arcot imitáló gézmaszkokat hoztam haza. Azok nagyon tetszettek, de nem jellemző, hogy maszkokat használok. Ha nagyon karikás a szemem egy-egy szelet uborkát szoktam rátenni. Az én téglavörös maszkom is elég rémisztő volt, azonban alig jutottam szóhoz, mikor megláttam Niki felhőmaszkját. Egészen elképesztően nézett ki, szinte alig látszott ki a szeme, az orra és a szája a maszkból. Ketten együtt, ezekkel a maszkokkal az arcunkon bármelyik horrorfilmben megálltuk volna a helyünket" - mondta Alexandra az Édesítő című műsorban.

IDE kattintva pedig megtekintheted a képeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.