Gáspár Evelin kiskora óta szorongással küzd

szorongás Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a rengeteg siker tanulmányaiban, karrierjében, sőt ő nyerte meg MasterChef VIP második szériáját, Gáspár Evelin továbbra is önbizalomhiánnyal küzd.  Szorongását az életében nagy részben a férfiaknak köszönheti.

Édesanyja, Bea asszony rendkívül büszke lehet rá, hiszen pár éve ő is megnyert egy főzősműsort. Evelin így legfőképp neki szeretett volna bizonyítani, ami nem is lehetett volna sikeresebb.

„Minden egyes alkalommal úgy mentem be a műsorba, hogy meg fogom nyerni, pedig anyukám először kinevetett, hogy jelentkeztem. Biztosra vette, hogy a második adás után ki fogok esni. Jogosan gondolta, mert akkor még egy tojásrántottát sem tudtam elkészíteni" - nyilatkozta a Borsnak az idősebb Gáspár lány.

Forrás: sajtoszoba.tv

A műsorban sokszor érte kritika azért, mert szokatlanul önbizalomhiányos. Pedig szüleitől rengeteg pozitív visszajelzést kap, csakhogy ezt a szülői elfogultságnak tulajdonítja. Nem érzi annyira különlegesnek, mint egy teljesen objektív dicséretet.

a pasiktól soha nem kaptam olyan visszajelzést, hogy szép lennék. Pedig vágytam volna rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.