Koronavírus: Lőttek Kállay-Saunders András tengerentúli terveinek - Videó

tengerentúl Amerika koronavírus Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András nagy terveket szövögetett az év hátralevő részére, a tengerentúlon szerette volna építeni a zenei karrierjét, de a vírus keresztbe húzta számításait.

Az amerikai-magyar énekes, Kállay-Saunders András idén szeretett volna teljes mértékben zenei karrierjére koncentrálni és a tengerentúlon is egyengetni azt, de a koronavírus alaposan felborította ezt a tervét.

"Minden rendben van, sok dalt írtam a karantén alatt, illetve nemrég ismét új dallal jelentkeztem. Persze hiányzik a színpad, nagyon szeretnék már koncertezni, lesznek is most kisebb koncertjeim, amiket már nagyon várok" - kezdte az énekes a Sláger Fm műsorában.

"A karantén alatt kezdtem el gitározni tanulni. Ez számomra az egyik legpozitívabb dolog, amely abban az időszakban történhetett. Sőt, az egyik legszebb dalomat is ez idő alatt írtam meg, gitárral kísérve. November környékén szeretném megmutatni ezt is a nagyközönségnek" - mondta csillogó szemekkel Kállay.

"Voltak tervek, elképzelések az idei évre. Nem véletlenül jött ki az utóbbi időben több dalom és klippem. Úgy volt, hogy Amerikába megyek, hogy a külföldi karrierem is építsem. Sajnos a járvány miatt most minden csúszik, idén erre már biztosan nem kerül sor"

- mesélte szomorúan András.

"Amikor elkészülök egy dallal általában megmutatom anyukámnak, a páromnak, Reninek. Zenész barátoknak és olyan barátoknak is, akik egyáltalán nem zenei körökben mozognak. Kíváncsi vagyok a véleményükre, de a végső döntést mindig én hozom meg. Szeretem a magam útját, a magam stílusát járni" - mondta Kállay-Saunders András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.