Megújul a Szerencseszombat lottóshow - új műsorvezetők köszöntik hamarosan a nézőket

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Szerencsejáték Zrt. lottóshow SzerencseSzombat műsorvezetők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 22-től új műsorvezető-csapat köszönti a nézőket a Szerencseszombat című műsorban. 

Harsányi Levente és Lola mellett nemsokára feltűnik a második gyermeke születése után visszatérő Mák Kata és az énekes Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie a SzerencseSzombat következő adásaiban - olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

"Megtiszteltetés számomra, hogy immár a SzerencseSzombat házigazdájaként is üdvözölhetem a Duna Televízió nézőit, akik láthattak már többek között A Dal-ban, illetve a közmédia délelőtti magazinjában a Család-barátban is. Örömömre szolgál, hogy a csapat tagja lehetek, és miután minden kihívást nagyon szeretek, izgatottan várom a kezdést. A műsor mára több százezer néző szombat esti szórakozásának részévé vált, sokan közülük minden héten követik a sorsolásokat – így műsorvezető társaimmal szinte beköltözünk az otthonaikba" - mondta Freddie.

Forrás: www.kondellamisi.hu

"Csupán néhány hónapig voltam távol a műsortól, de nagyon boldog vagyok, hogy újra csatlakozhattam a csapathoz, hiányoztak a többiek. Izgatottan várom az új műsorvezetőkkel való közös munkát, de biztos vagyok abban, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot, hiszen Lolát és Freddiet is hosszú ideje ismerem" - mesélte Mák Kata.

Az új műsorvezetők érkezése pedig azt jelenti, hogy a három jelenlegi házigazda: Kiss Orsolya, Kovács Áron és Marczali László elbúcsúznak a műsortól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.