Még mindig folyik a harc Paudits Béla hagyatékáért: nem hiszed el, kik között

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
hagyaték Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla már több mint két éve elhunyt, hagyatéka sorsa azonban még mindig bizonytalan. A színész lánya ugyanis megtámadta azt a végrendeletet, amelyben Paudits barátját, Jánost nevezte meg örökösként. A tét egy kis budai lakás. 

Paudits Béla egyetlen támasza, 30 éven keresztül barátja és bizalmasa volt János, így a színész már évtizedekkel ezelőtt végrendeletet helyezett közjegyzői letétbe, melyben rögzítette, hogy szeretne majd gondoskodni a férfiról. Ezért ráhagyja minden vagyonát, ami történetesen egy apró, de értékes budai ingatlan, amire igényt tart a színész lánya is, aki nem tartotta a kapcsolatot apjával - írja a Ripost.

Nemrég már tárgyalták volna az ügyet, de a pandémia miatt végül elnapolták a tárgyalást, így máig nem született döntés a perben.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.