holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hetet jelentős mozgalmasság jellemzi, és bár elérkezett a nyár vége, mégis meglepően sok hasznos dolgot tudsz tenni. Hozd ki a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet! Kellően bátor vagy, akár új dologba is kezdhetsz, ehhez megkapod a szükséges támogatást. A siker lehet kicsi vagy nagy, s létrejöhet önálló- vagy csapatmunkában egyaránt – az, hogy elindulsz és eljutsz a célvonalig, az garantált. Aligha szűkölködünk energiából, bőven lesz annyi, ami elég az aktuális teendők elvégzéséhez, sőt, ahhoz is, hogy másokon segítsünk.

2020. augusztus 24., hétfő a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Óvatosan kell bánni az illúzióval és a becsapással. Könnyen belefuthatunk a félrevezetés zsákutcájába. Emellett jó nap őszinteségre, szókimondásra. A bátorság ma csak okos tervezéssel hoz pozitív eredményt.

2020. augusztus 25., kedd a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Összességében kedvező, energikus nap, jó lehetőségekkel. Töltsük időnk java részét olyan emberekkel, akik segítőink, támaszaink. Tedd fel a fontos kérdéseket, hogy azokra válaszokat kaphass.

2020. augusztus 26., szerda a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

A Hold hízik, a kedélyállapotunk jó. Erőteljes nap, sok új információval. Az új dolgok elkezdése ma is ajánlott, kellő kitartással már estére jó eredmény érhető el. Vállald fel, hogy ellent mondasz másoknak.

2020. augusztus 27., csütörtök a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Alkalmanként kellemetlen helyzetek tarkítják ezt a napot, ennek ellenére hosszú távú tervek megalapozásához kiváló energiákkal megáldott. Érdemes adni, adakozni, kérdés nélkül segíteni másoknak.

2020. augusztus 28., péntek a ♑ban (Növő hold, Bak)

Fejleszd önmagadat! Tanulj valami újat. Légy aktív, tedd le valaminek ma az alapkövét. Nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, de ez ne adjon aggodalomra okot. Meg fogod látni a lényeget akkor, amikor kell.

2020. augusztus 29., szombat a ♑ban (Növő hold, Bak)

Légy nyitott minden hírforrásra, sok meglepő dolgot tapasztalhatsz ezen a napon. Emellett légy mértékletes, s ennek megfelelően tedd meg azt, amihez kedved van. A kapkodás több kárt okoz, mint hasznot.

2020. augusztus 30., vasárnap a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Leterhelő, energiarabló nap, amikor könnyű elcsábulni, s akár becsapás és félrevezetés áldozatává válhat bárki. Ajánlott számba venni a függő ügyeket, és kitalálni azok megoldásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.