Cooky párja őszintén vallott arról, mennyiben befolyásolta kapcsolatukat a korkülönbség

párkapcsolat Szécsi Debóra Cooky korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szécsi Debórát rajongói faggatták arról, okozott-e gondot valaha a kettőjük között lévő korkülönbség. Cooky párja szerint meg lehet nézni hány egykorú pár ment szét az utóbbi időben. Szerinte nem ettől függ egy jó kapcsolat.

Cookytól 27 évvel fiatalabb a kedvese Szécsi Debóra, amiért sokan támadták a párt. Azonban úgy tűnik, a kapcsolatuk remekül működik, erről árulkodik, hogy két kisfiúk is született, és Debóra szerint fel sem merült bennük soha a szakítás.
Rajongói arról faggatták a fiatal lányt, hogy okozott-e bármiféle problémát ez a nagy korkülönbség.

"Négy éve vagyunk együtt, van két csodálatos gyermekünk, és a mai napig úgy szeretjük egymást, mint az elején! Nem a számok határozzák meg a boldogságot! Elég, ha csak megnézzük manapság hány olyan pát ment szét, akik ugyanaz a korosztály... Nálunk nagy a korkülönbség, de még soha nem jutott olyan az eszünkbe, hogy külön folytassuk! - írta Debóra.

A fiatal anyuka arról is őszintén vallott, hogy olykor nem könnyű a két lurkóval.
„Természetesen nekem is vannak feszültebb pillanataim, amikor a gyermekeim feszegetik a határaimat, például amikor százszor megkéred, hogy mondjuk ne tologassa az autót az üvegasztalon, de természetesen azért is végigtolja még egyszer... akkor azért fogom a fejemet, és erőteljesebben rájuk szoktam szólni... Ami talán a legnehezebb, hogy egymást viszik bele a „rosszba", így sokkal bátrabbak..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.