Megvan a Love Bistro első két középdöntőse: ők búcsúztak a pénteki adásból

Love Bistro TV2 elődöntő kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasat küzdöttek a Love Bistro sztárpárosai a pénteki adásban. Annak ellenére, hogy mindenki nagyon odatette magát, egy valakinek ismét távoznia kellett a TV2 stúdiójából. 

A Love Bistro pénteki adásában ismét két feladattal kellett szembenézniük a versenyzőknek. A héten jól teljesített és bent maradt párosok: Polgár Tünde és Árpád, Tücsi és Sofron István és Papp Szabi és Eszter harcolhatott a középdöntőbe való jutásért.

Az első feladat olyan jól sikerült a mindig összhangban lévő házaspárnak, Polgár Tündének és Árpinak, hogy ők elsőként jutottak be a középdöntőbe.

A második körben bármennyire küzdött Papp Szabi és hihetetlenül kitartó felesége, Eszter végül Tücsiékkel szemben alulmaradtak és nekik kellett elhagyni a Love Bistro stúdióját.

Papp Szabi és felesége, Eszter távoztak a Love Bistro pénteki adásából Forrás: TV2 Sajtószoba

Így Tücsi és Sofi, illetve Polgár Tünde és Ápri jutottak be elsőként a Love Bistro középdöntőjébe.

Jövőhéten újabb párok mérik össze tudásukat a konyhában: Csisztu Zsuzsa és férje, Norbert, Oláh Gergő és Niki, Szegedi Fecsó és Kiss Vivi, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, Pribelszki Norbert és Maja, valamint Panyik Anita és Keresztessy Márk szórakoztatnak majd bennünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.