Péter Szabó Szilvia szigorú diétát tart, mindenhová ételhordóval jár

Fotó: Mudra László - Origo -
diéta Péter Szabó Szilvia ételintolerancia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt komoly fájdalmak kínozták, kiderült, hisztamin érzékenysége és kezdődő inzulinrezisztenciája van Péter Szabó Szilviának. Ezért szigorú ditétát kell tartania, nem ehet meg akármit.

Kezdetben nem tulajdonított nagy jelentőséget a panaszoknak Péter Szabó Szilvia. Ám később már előfordult, hogy felegyenesedni sem bírt a gyomorgörcstől, ekkor orvoshoz fordult.

„Tavaly év végén sűrűsödtek a tünetek, előfordult, hogy a gyomorgörcstől alig bírtam felegyenesedni... Ilyenkor általában az alvás és a fájdalomcsillapító segített. Ekkor rendre enyhültek a tünetek, de nem hagyott nyugodni a dolog. Elmentem egy akupunktúrával foglalkozó egészségközpontba, ahol természetesen vérvizsgálaton is átestem. Érdekes értékek jöttek ki. Az már biztos, hogy laktózra és gluténra nem, de a hisztaminra sajnos érzékeny vagyok. A dietetikusom jelenleg arra figyel, hogy megtaláljuk a számomra legmegfelelőbb étrendet. Elvileg van egy induló inzulinrezisztenciám is" – mesélte a Ripostnak.

Péter Szabó Szilvia szigorú étrendet tart. Fotó: Mudra László - Origo

A diétát a munkái alatt is természetesen be kell tartani, így a Sztárban sztár próbáira is ételhordókkal jár, és a koncertekre is visz magával ennivalót.

„Az előírásoknak megfelelően étkezem, és ezt követnem kell majd a műsor alatt is. A TV2 büféjében istenien főznek, ott szokott mindenki ebédelni a stábból, ezért a dietetikusom minden héten segít majd abban, hogy mit ehetek az étlapról, illetve mely ételeket tudom beilleszteni a diétámba" – mesélte Szilvia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.