Ma házasodott össze Kefir és kedvese, Mariann - Fotók

esküvő Kefir Mihályi Mariann házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű Kefir és menyasszonya, Mariann számára az elmúlt időszak, de úgy néz ki, a mai nap eltöröl minden eddigi rosszat az életükből. 

10 év együttélés és megannyi közös emlék után idén májusban Kefir végre megkérte szerelme, Mariann kezét. Kefir már az első pillanattól kezdve tudta, hogy Mariann lesz számára az igazi, a szerelme bizonyításának hivatalos formáját azonban több éven keresztül húzta, bevallása szerint az ok pusztán csak annyi volt, hogy nem érzett késztetést a formális elköteleződésre - írta meg a TWN.hu.

"Végül május 1-jén megtörtént. Mariann évek óta nyaggatott, hogy szeretne májusfát kapni, még sosem lepték meg vele. Idén április utolsó napjának éjszakáján, miközben ő aludt, szépen feldíszítettem neki a kertünkben álló tujákat krepp-papírral, lufikkal, és reggel kivezettem oda, hogy nézze meg, milyen meglepetés várja. Ő félálomban, pizsamában kibotorkált, és nagyon meghatódott, pláne, amikor hátrafordult, és én ott térdeltem előtte öltönyben, gyűrűvel a kezemben" - nyilatkozta akkor az énekes a Story magazinnak.

Azóta eltelt pár hét, de úgy tűnik, nem vártak sokat az esküvőig a leendő feleség ugyanis közösségi oldalán üzent férjének, ami elég egyértelmű utalás volt arra, hogy az életükben a mai nap egy nagyon fontos dátum lesz.

"Házasodunk!!!!!!Madárcsicsergős szép jó reggelt Szívem!!!"

- írta Facebook oldalán ma Mariann.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.