Sárközy Bence randi házaspár Farkasházi Réka évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka és férje, Sárközy Bence idén ünnepelte a 25. évfordulóját. A jeles nap alkalmából különleges dolgot talált ki a házaspár. 

Farkasházi Réka kiegyensúlyozott, boldog házasságban éli a mindennapjait. Nagy egyetértésben élnek együtt férjével, Sárközy Bencével, ami annak is köszönhető, hogy mindig mindenben támogatják a másikat, egyeznek a gyermeknevelési elveik és amikor csak tudnak, időt szakítanak arra is, hogy ne csak szülőként, hanem férfiként és nőként is jelen legyenek egymás életében.

A 25. évfordulójuk alkalmából ki is találtak valamit, azért, hogy még több időt tudjanak kettesben eltölteni.

"Rendszerint a közértben randizunk! Vásárlás és ügyintézés közben tudunk kicsit kettesben lenni, pont a karantén előtt volt a huszonötödik évfordulónk. Kettesben töltöttük az estét - vagyis fél tízre már itthon voltunk -, de így is nagyon jólesett.

Megbeszéltük, hogy ha már az első huszonöt évünk ilyen jól sikerült, tartozunk magunknak annyival, hogy egy év alatt huszonöt randit szervezünk!"

- nyilatkozta a Story magazinnak Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.